Zasedání valné hromady a programového výboru

11 . 3 . 2011

Dne 10. března 2011 se konalo v Třanovicích společné zasedání valné hromady a programového výboru.

Hlavními body jednání bylo schválení výroční zprávy MAS Pobeskydí za rok 2010 a návrhu rozpočtu na rok 2011, projednání střednědobého hodnocení realizace Strategického plánu Leader MAS Pobeskydí a schválení aktualizace Strategického plánu Leader MAS Pobeskydí.

Dále došlo k volbě nových členů valné hromady, programového výboru a výběrové komise >>. Při této příležitosti předseda a místopředsedkyně programového výboru poděkovali za dlouholetou spolupráci 3 členům programového výboru a valné hromady, kteří tyto funkce v orgánech MAS opouštějí.

Pro realizaci SPL v letošním roce bylo důležitým bodem schválení harmonogramu a rozsahu výzev pro předkládání žádostí o dotaci v roce 2011. Alokace na rok 2011 bude rozdělena do dvou výzev (rozdělení mezi fiche vyplývá s aktualizovaného SPL). V březnu 2011 bude vyhlášena již 4. výzva MAS Pobeskydí, v rámci které budou přijímány žádostí do fichí 1 až 4. V červenci se předpokládá vyhlášení 5. výzvy. V rámci této výzvy budou přijímány žádostí do fiche 5 a dále do fichí, u kterých nedojde k dočerpání alokace ve 4. výzvě.